23. august 2011

Lilla eller Grå?


Jeg skal ha nye stuegardiner!
Å nå er jeg litt klar for noe mer lunt og høstlig, så jeg stå mellom grå eller lilla gardiner - hva burde jeg velge? Har hatt hvite gardiner i forskjellige varianter i flere år nå, å jeg er veldig glad i hvitt, men føler for noe helt nytt i år, noen litt lette men lune gardiner - så noen på jobb igår jeg vil ha, men ble så usikker på om jeg skal ta lilla eller grå som sagt.. heller egentlig mest mot grå for det kan jeg matche mot det meste av farger, mens lilla er jeg mer "låst" med liksom... tenker lilla tilbehør i form av litt lys, noen nye pledd og litt slikt uansett, for det er vel fint til grått også? Sofaen vår er litt beige-aktig da (bla i "Stue" etiketten for å se bilder).. 

Har forresten ommøblert i stua, ble ganske koselig - bilder kommer etterhvert som jeg får det litt mer på plass, føler jeg mangler en del på veggene osv nå som alt ble flytta om :))


Ha en strålende dag,
post signature

21 kommentarer:

Rebekka :o) sa...

Ja,det er ikke bestandig like lett og bestemme seg.
Jeg har i hvertfall bestemt meg for at høsten min skal være grå i år :o)
Ha en super dag
Klem

Haugen Klingen sa...

Lilla er en utrolig behagelig farge om høsten syns jeg. Men nå er jeg en lilla person å da ;) Grå er ikke dumt heller, og som du skriver så blir man ikke like fast med grå som med lilla ;)

Ta grå du ;) Eller lilla ;)

Haha :)

Ha en flott dag <3

Athina sa...

Lys lilla hadde nok laget en fin kontrast:) synes du skulle gått for lilla jeg!

Linn sa...

hadde gått for grått med lilla detlajer ;)
det har jeg selv nemlig,tihi!

Har en drøm... sa...

Heihei;)
Jeg ville gått for grå, er mye lettere med andre ting da ja;)
Blir kos og se den ny-ommøbelerte stuen din, hihi, alltid artig med forandringer ♥

Ha en fin dag!

Klem Line

Tommensgirl sa...

Ikke lett å velge:) Jeg har bestemt for å kjøpe lilla gardiner,for nå er jeg lei av svarte og hvite..er det det har gått i her de siste årene..
Men er jo kanskje enklere å bytte ut tilbehøret hvis man velger grå:)
Gleder meg til å se hva du velger,fint blir det nok uansett:)
Ønsker deg en fiiiin tirsdag:)
Klem

May Hilde sa...

Jeg liker begge veldig godt! Jeg hadde plommefarga gardiner og liftgardiner i fjor. Tror kanskje de kommer opp i høst også :)
Men jeg syntes grå gardiner er veldig fint også, og som du sier, veldig mye enklere og variere stæsje som skal til.. :) Lykke til med valget :) Gleder meg til å se bilder av ommøbeleringen.

Barbro sa...

Jeg kjøpte mørk lilla gardiner til stua for 2 år siden. Og de falt i smak hos absolutt alle som var innom. Men de som også ville ha, fant tomme hyller da.

Jeg ser fram til å få dem opp nå snart. Når de er kommet opp, da er høsten velkommen hos meg :-)
Kjøp lilla du, det er en hærlig farve.

Ønsker deg en fin dag videre
Klem fra meg :-)

Happy Lia`s...Two people and a guard dog sa...

Jeg ville gått for grå, så kan du ha forskjellige lillatoner i pynt. Og med tanke på jul...hvis du ikke har egne jul/vintergardiner også

Precious Home sa...

Jeg syns begge er flotte farger:)
Velger selv grått i høst...med evnt lilla som puter og lys...men ikke sikker...tviholder bittelitt på det rosa og lyseblå jeg har her...syns det er å fint! 1.september blir det kanskje forandring her;) For da erklærer jeg høst...

To Ju Mama sa...

Jeg ville valgt grå, tror lilla kan en bli fortere lei??? Og grått kan jo du pynte med flere farger:) Lykke til med valget. Klem

tulipa sa...

Jeg eeeelsker lilla, men her tror jeg jeg ville gått for grå gardiner! Som du selv sier...lettere å matche med pynt og så kan du heller ha lilla detaljer rundtomkring!
Lykke til med valget!
:)

Maias Fabelaktige Verden sa...

Jeg er veldig grå da :)

Fabelaktig tirsdag til deg, her er det sol og champagne!

Maiaklem

mkm sa...

her går jeg for lys lilla tilbehør, nærmest pastellaktig lys lillafarge. tror jeg ville gått for gråe gardiner, og hatt tilbehør i lilla! :) lykke til med valgets kvaler!

Hanne Margrete sa...

Hmmm,vanskelig! Jeg ser for meg hvor lekkert det ville blitt med lilla gardiner, men grått er jo veldig safe da.. Men det høres ut som du innerts inne har mest lyst på lilla, men er redd for å bli fort lei osv(kjenner meg igjen) Men jeg prøver å bli flinkere til å leve i nuet, så kjøp lilla nå, og bytt de heller ut av og til! (gardiner er heldigvis ikke så dyrt lenger, og man kan faktisk tillate seg å bytte litt på)

Lykke til med valget, det blir helt sikkert kjempefint uansett!!
Klem fra Hanne:)

MissMette sa...

Ikke lett det der ღ grå er en tidløs og fin farge som passer til det meste - og så er det høstens store farge - sies det :) Lilla bryter mer, litt mer spennende kanskje? Personlig liker jeg "safe" farger - men sammtidig ELSKER jeg lilla ღ Ønsker deg lykke til med valget, søte deg ღ og ha en kjempefin kveld videre... Klem fra Mette

Marte sa...

Var akkurat å kjøpte meg nye høst-gardiner. hadde egentlig tenkt lilla jeg også, men endte opp med noen nydelige pudder-rosa-ish noen. har ikke hengt de opp enda, men tror de blir fine :)

du har jo et poeng i at grått er mer "anvendelig" da, men... bruker du så mye farger som vil kræsje med lilla gardiner da?

Camilla sa...

Jeg selv hadde valgt grå. Som du sier, du kan mikse det med det meste. :-)
Jeg har rosa og grått som tema her hjemme, så jeg sier jo grå uansett kanskje? Hehe.
Klem

Cecilie's hverdagslykke sa...

Hmm... Grå er jo uten tvil "safest", det går jo til absolutt alt. Men lilla er jo fresht da, det blir jo litt mer lagt merke til ;) Og det er jo veldig fint til advent og jul også! Det blir nok bra uansett hva du bestemmer deg for, gleder meg til å se resultatet :) Klemmer

Anonym sa...

vanskelig, venskelig valg... synes begge deler er fint jeg. Blir bra uansett hvilken farge du velger.
Klem

Havfruen sa...

Grått, helt klart. Og gjerne i liftform. Vi har ikke innsyn, så hadde det vært opp til meg, hadde vi ikke hatt gardiner i det hele tatt. Jeg vil ha inn lyset.
Lykke til:)