21. juni 2011

Nille kupp!


God Tirsdag søtiser! Idag har vi vært hos dyrlegen med Kee, det var dags for den årlige vaksinen og helsesjekk, det er jo en viktig ting og passe på og få i orden! Alt er bra med godgutten vår og vaksinen er tatt uten problemer.. :) 

På vei hjem svippa jeg innom senteret en kjapp tur og da så jeg noen fine kasser på Nille - Ja Nille faktisk, kassen i vinduet her kjøpte jeg der, betalte 69 kr for den om jeg ikke husker veldig feil, de hadde flere størrelser og både fat og oppheng i samme serie.. 


Jeg syns det er så fint å ha planter/blomster i slike kasser, og har en likens i hvit frafør som jeg har ett ginseng tre i, gjør seg veldig godt!!:) Så da måtte en Orkidè fra Mester Grønn også få bli med - 100kr for den, tilbud der nå :)) 


Kassa har en tavle på ene siden som man kan skrive på med kritt også, søtt sant? Så løp og kjøp folkens... Nille har virkelig tatt seg opp de siste årene syns jeg, kommer jo stadig mer og mer fine ting der, til en billig penge er jo det bare moro å shoppe litt også!:)


Ha en strålende dag,
post signature

11 kommentarer:

Sarah sa...

De er kjempefine :)
Jeg kjøpte den største og den har jeg interiørblader i..

Malin sa...

Så kult det var med den krittavlen på siden, kjempe stilig :D Er mye fint på nille ja, helt enig med deg at de virkelig har tatt seg opp - liker mye av det de har der nå, jeg :)

mkm sa...

fin kasse, kan brukes til så mangt! :) kan du ikke sende adr din til meg, så kommer det snart en PIF i posten :) send adr til fjellbua@gmail.com

Maias Fabelaktige Verden sa...

Så stilig det ble :) Etter at Nille fikk nye eiere i fjor har det virkelig skjedd ting ja... Man skal ikke kimse av Nille liksom:)

Nydelig junikveld til deg!
Klem

Ulla-Bella sa...

Perfekte kjøp:)

Anines hvite verden sa...

Så fine! me like! tror jeg må innom der en dag! takk for tips ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Helt enig med deg at Nille har komt seg!! Mye fint til en billig penge :) Var selv på Nille i dag og kjøpte et lite melkespann i sink for ikke mer enn 30 kroner! Var nedsatt til halv pris da. Helt nydelig og pynter godt opp uteplassen med blomster i ;o)

Hverdagslivet sa...

Hei på deg søtisen:)
Ja Nille kan faktisk by på mange fine ting. Nille har vel i grunnen fått et litt urettferdig rykte på seg av "forståsegpåere". Jeg kjøper mye stearinlys og servietter der, det er billig og lysene brenner fint. Denne kassen var veldig fin, og kunne like gjerne kostet 299,- på Plantasjen. Så hurra for Nille!:)
Klem Anne Karin

Tommensgirl sa...

Kjempe fin kasse og orkide:) Ja Nille har kommet seg veldig i det siste..Me like..
Ha en fin dag,søta.
Klem

Irja sa...

den passet godt inn hos deg :) så dem i går, nille har mye fint..har litt sansen for alle "hage-gnomene" de kommer med :D

-nille sa...

Guri malla for et hyggelig innlegg å komme over! Så gøy at du liker disse kassene så godt - det er en av våre egne absolutte favoritter også!

Og ikke minst;
For noen trivelige kommentarer fra alle dere andre her også! Tusen takk for fine ord! Jeg sender dette innlegget rett videre til våre egne ansatte, for slike tilbakemeldinger er den beste motivasjon :)

GOD HELG alle sammen!