20. juni 2011

Jul i juni?


Jeg tør nesten ikke poste dette innlegget engang, i fare for å bli hentet av noen personer i hvite frakker og lukket inn på tvang, men pytt sann, noen av dere Interiørdamer(å menn?) må vel tenke litt som meg?

Jeg tenker nemlig masse på julen om dagen, julegaver, julepynt, julekoooos! Jada, jeg gleder meg veldig til jul - som vanlig! Jeg har nå sittet her å sett på julepynt inspirasjon en stund og tenker om jeg ikke skal pynte med mere rødt i år enn i fjor.. kanskje driste meg til røde gardiner også *sjokkert over at jeg skrev det til og med* ;) Får se når det nærmer seg!!


For mange er julen stress og mas, for meg er den jo selvsagt også litt stress innimellom, men mest kos - jeg elsker å handle gaver, pynte, bake, se julefilmer mens jeg drikker julebrus og bare nyyyter juletiden! 


Å det er jo tross alt ikke SÅ lenge til man kan begynne å pynte heller - ehm, bare noen måneder ;) jeg tenker ihvertfall mye julegaver - har tenkt og lage en del av dem i år også, å slippe å sitte å strikke for harde livet etter julefrokosten fordi jeg ikke er ferdig! Skal si den halsen din var rykende fersk når du pakket den opp SOFIE ;))

Er jeg klin gal, eller er det flere som tørr og innrømme at de også tenker litt i disse baner - fortell!!

Bildene er fra Julen 2010 - de øverste er fra julaften morgen, svigers var og spiste frokost her hos oss, og siste bilde er stemningsbilde av juletreet vårt, som var aaalt for stort og tok hele stua .. men sambo mente at for den prisen skulle han jaggu ha det store treet også! :pHa en fin mandag i JUNI - tilfelle noen skulle lure på om de hadde sovet seg gjennom sommeren når de tittet innom her idag ;)
post signature

18 kommentarer:

Anonym sa...

Tja tenker litt på det.... Noe strikk/hekling blir produsert med tanke på gaver. Mulig det blir julegaver...
Klem

Maias Fabelaktige Verden sa...

hihi! Du er nå søt da :) Det er ikke bare du som tenker på jul så tidlig. Jeg pleier å være ferdig julegaveshoppet i oktober jeg da!

Ønsker deg en fabelaktig start på uken!
Klem

Anonym sa...

Hihi:) Artig innlegg :)
Tenker litt jul hele året :) Shopper litt gaver nå og da, slik at det ikkje blir noe stress :)

Ha ein fin junidag :)

Klem

Bettum Villa sa...

Må inrømme at juletanker er VELDIG langt bort for meg. Tenker bare på sommer og hytteturer.

Men jeg må begynne å kjøpe julegaver tidlig i år, så det er vel ikke alt for mange månedene til jeg begynner å prate om det også.

Klem Madelén

Tommensgirl sa...

Hehe... Så søt du er :) Tenker faktisk litt på julen jeg også.. Sommer og jul er jo de to beste tidene på året:) Ønsker deg en fiiin dag:)
Klem

Inger Lise sa...

Synes det er helt greit at du skriver dette. Godt med litt påminnelse. Jula kommer alt for brått på hvert år. Kanskje jeg klarer å huske å få kjøpt inn gaver og gjøre ting _litt_ klart før vi tenner det første adventslyset :)) Ha en fin dag. Klem

Precious Home sa...

Jeg tenker absolutt ikke på jul for tiden. Jeg elsker både vår og sommer for mye rett og slett og nyter hver eneste sekund av den... Høsten kommer også faktisk før julen hos meg. Men når julen er her...(om ett halvår) da kan jeg glede meg! Da har vi også ett nytt familiemedlem jeg er veldig spent på:)

Han en fin dag Søta:)

Mamsens hus sa...

He, he, herlig! :) :)
Trodde nemlig det bare var meg. ;)
Jeg handler ikke julegaver før slutten av november, men da er listen klar og jeg vet hva jeg skal kjøpe.
Men i disse regntunge dager med mye tente lys inne har jeg planlagt å lage en egen juleblogg..
Holdt faktisk på å starte litt, men tok meg i det. ;)
Jeg elsker julen og førjulstiden.
Resten av vinteren drømmer jeg om sydligere strøk, rett og slett for at kroppen trives og fungerer så mye bedre i varme. :)
Takk for et befriende innlegg,
nå fikk jeg liksom sakt det høyt, jeg gleder meg til jul! :) :)
Klem

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Søte Jatte:)For nokre koselege bilder da!!!
Jula er mi favoritthøgtid♥ Har tenkt mykje på jula i det siste, etter at vi har pussa opp stova og spisestova;)At det skal verte SO KJEKT å pynte til jul i år,etter at alt har vorte so mykje lysare og finare:)Alt vil kome so mykje betre fram vil eg tru.Og julegåver!!!! Ahhh, elsker å planlegge/kjøpe julegåver...men starter aldri før i okt/nov. med det;)
Men fyrst er det haust, som er mi favorittårstid!!!! Ikkje MÅ det vere sol,ikkje varmt,ikkje snø,ikkje kaldt...berre masse ruskever:)Og det er no det Norge er best på:)

Ønsker deg ein fin dag min venn♥
Klem frå Mette.

Monica sa...

Tihi, jeg gleder meg ALLTID til jul :) Skikkelig julete jeg :) Snart bare 6 mnd. til juleaften! Hurra!

Bittelille huset/Jennifer sa...

Hehe du er nesten litt gal;) Men jeg må innrømme at jeg stadig tenker på jul - littegrann sånn innimellom. Det gjør jeg liksom gjennom hele året, siden jeg ELSKER jul, og har aldri møtt noen som er mer julemmennesker enn meg (før jeg ble kjent med interiørbloggedamene da;))

Men akkurat nå er det så veldig sommer, den tiden jeg tenker minst på jul er juni og juli, da er vi så lite hjemme og inne. Når sommeren går mot hell begynner jeg å tenke på det, første gang jeg kjente julestemning et år var faktisk i slutten av august!! Men jeg prøver å vente med å bli helt gal iallefall til slutten av september. Hehe;)

Jeg startet jo blogg i januar i år, så har jo ikke fått vært en del av blogglandia i juletida ennå. Gleder meg veldig!:)

klem klem

GITTE sa...

hihi!
Du er go Jatte!
Er på sporet av julen jeg og:)

Ha en fantastisk dag!
Klem Gitte

Jeanette sa...

Hehe, jeg har faktisk allerede kjøpt 5-6 julegaver. Men ellers så er det null julestemning her i gården altså, venter på sommeren nå jeg:)

Ha en fin kveld!

Villa Klaraberg sa...

Hihihi...jeg har ikke tenkt tanken før jeg så innlegget ditt. Det er nok ganske mange som er ute i god tid, skulle ønske jeg var en av de som kjøpte julegaver lenge før jul...men jeg glemmer det hvert år og så blir det mye stress rett før jul. I år så skal jeg jammen prøve å få gjennomført det, takk for påminnelsen og ha en fin kveld! Klem fra Jorunn

Cecilie sa...

Hehe, artig at du skriver dette, jeg tenkte faktisk mye på julen før i dag. Hvordan jeg skulle pynte i år iforhold til jeg gjorde i fjor. Hehe. Er jo lenge til, men er aldri for tidlig å planlegge ;) Ønsker deg en fin kveld! Klem fra Cecilie

Karoline sa...

Ha ha, jeg kom skikkelig i julestemning av dette innlegget. Fikk lyst til å hive i meg julebrus og se på askepot :) Og jeg som akkurat har startet sommerferien min...

Jatte sa...

Karoline: Hehe, herlig♥ Får nyte sommerferien din, jula er det fortere enn man får sukk for seg altså :) Men jeg gleder meg VELDIG!!

Ha en fin sommer!
Klem Jatte♥:)

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Hehe... Søte deg:) Jeg tenker på julen året rundt. Jeg kan se julefilmer midt på sommeren og skulle gjerne hørt på julemusikk året rundt. Jul ute, jul inne, jul i hjertet, jul i sinnet, jul bare juuul.. Med en gang julaften er over, så blir jeg derimot litt lei meg, for da er ventetiden over. Ventetiden er tross alt best?!
Klem