27. mai 2011

Hvor viktig er det for deg?


Jeg tenker på mye rart noen ganger, og her om dagen kom jeg til og tenke på dette med vinduer og hvordan man pynter og ordner i dem :) For meg er det en selvfølge at det ser pent ut (Interiør interessert som jeg er) men har også vokst opp med det at man har gardiner i vinduene og gjerne litt blomster og pynt! Men alle deler jo ikke min oppfatning av dette, det kan man jo se flere plasser - jeg dømmer virkelig ingen utifra dette, vi er alle forskjellig og har forskjellig smak på Interiør som alt annet.. 

Men, hvor viktig er dette for deg?
Tenker du på hvordan ting ser ut fra utsiden?

Jeg skal innrømme at jeg løper ofte ut etter jeg har pyntet for å se hvordan det ser ut fra utsiden også - så er nok kjent som hu rare-interiør-dama i nabolaget her *ler*Idag skal det bakes, vaskes og dekkes bord - spennende å se hvordan dette går ;))
post signature

28 kommentarer:

Malin sa...

Jo, dette bryr jeg meg om. Er som du, etter jeg har pynta, er det ut for å se hvordan det ser ut utenfor. Hehehhe! Jeg er ikke den som har laken i vindua, nei ;)

Anonym sa...

Hei :)
Gardiner og blomster / planter er viktig for meg. :)
Jeg er også ute for å se hvordan det ser ut utenifra når jeg har byttet ut noe. ;)
Vinduene er på en måte husets speil for meg,
så da må jeg jo passe på at det er fint begge veier. ;)
Ønsker deg en fin dag!
Klem fra mamsens hus

Har en drøm... sa...

Er så koselig hjemme hos dere;)
Her er det endel pynt i vinduskarmen, men bytter stadig på ♥ Og ja, jeg syns det er viktig at det ser fint ut på utsiden og, hihi... og jeg MÅ ha en viss symetri;))
Vi har et stort vindu i stuen, så det er plass til mye pynt;)

Ha en fin dag!

Klem Line

Fru Ask Wilhelmsen sa...

FØRST og fremst: Gratulerer med dagen som var. Jeg forsøkte å legge igjen kommentar, men det gikk ikke:(
Jo, jeg er akkurat sånn også. Jeg synes det er super viktig å pynte i vinduet og jeg tar meg en tur ut for å se hvordan det ser ut;)
Jeg er faktisk veldig glad i kikke på andres pyntede vinduer også, men føler det litt dumt å gå å stirre da....
Ha en god helg:)
Klem

Hanne Margrete sa...

Jeg er nol sånn som deg! Det skal se pent ut i vinduene i mitt hus, og jeg liker å komme hjem og se opp mot fine vinduer. spesielt viktig er det nå når jeg bor i et mindre pent hus! det ble såå mye finere å se på da vi flyttet inn og fikk opp gardiner og pynt. Vinduene sier nok en del om de som bor i huset er interresert i interiør eller ikke;) Men jeg dømmer heller ingen, for vi er forskjellige!
ha en fin dag!

Klem fra Hanne:)

Mette sa...

Eg syns og det er viktig :)Uten tvil ! Er veldig glad i pynt i vinduene, men hjelper ikkje om det ser grusomt ut på utsiden, og fint inne :) Begge sider? Ja takk ;)
Ha en fin dag !:)

Linda Merete sa...

Hva kan jeg si, frem og tilbake. Inn og ut av verandadøra for å sjekke. Jo da jeg er der jeg å.
Ha en fin helg
Klem

Lykkeliten sa...

Hm, her er jeg i et dilemma. Jeg er nok som deg i bunn og grunn, men etter at vi fikk nye store vinduer i stua har det ikke kommet gardiner der.
Jeg må medgi at det ikke er like pent fra utsiden, men siden vi ikke har direkte innsyn elsker jeg de store rene flatene og utsikten innenfra. Det er så mye mer lys og utsikt nå!

På kjøkkenet har jeg heller ikke gardiner men der pyntes det stadig med planter, lyslykter o.l

Jeg er nok litt slik: Ja takk, begge deler.

klem Lykkeliten

Anonym sa...

Helt klart forskjellig med alle. Men jeg kjenner meg helt igjen i det du sier om å gå ut for å se om det er like fint fra utsiden :-D Så det har nok med interesse å gjøre ja ...Ha en fin dag videre .

Smykkas sa...

Hos meg er det både gardiner, planter og figurer. En liten lampe som er arvegods har jeg også fått plass til. Hjemme hos mine foreldre var det alltid flott i vinduskarmene.

Siden jeg bor høyt og luftig, for å si det slik, så er det ingen som ser inn til meg. Fint vil jeg ha det, likevel.

Klem

Anonym sa...

Hei på deg!
Jeg syntes det er viktig både utvendig og invendig.. men akkurat nå bor jeg forsatt i blokk-så jeg kan bare pynte med noen blomster. Så bor jeg veldig høyt opp, så det er ingen som ser det. Jeg stresser mere nå med hvordan ting er inne i leiligheten.. :)

Får ikke logget meg inn, og at det kommer automatisk opp. Jeg må ta det anonymt..skjønner ikke hvorfor. Hvis du har tips, kan du godt skrive på facebook til meg...??litt lettere om du har tips.

klem fra Cecilie (morogdatter.blogspot)

Rita sa...

Jeg syns det er viktig å ha det fint i vinduene og:) Det er jo det folk ser utenfra så det gis jo et inntrykk av hvordan man er og hvordan det ser ut inne:)

Ha en fin fredag:)

Tovepia sa...

Jeg pynter for meg selv, og løper ikke ut, men er vel ganske sikker på hvordan dt ser ut utenfra, tror jeg;)..og klart jeg liker vinduspynting, skulle gjerne hatt brede vindusposter, det er flott!

Anonym sa...

Så fint bilde :) Jeg har gardiner, pynt og blomster i vinduskarmene ja - Det ser fint ut både fra innsiden og fra utsiden :) God helg til deg <3

Lillejotte sa...

Liker å ha det fint i vinduene, men foretrekker å ha ganske lite i vinduene. I stua har jeg noen søte små lamper, og et par småting. På kjøkkenet har jeg to søte kaktuser, noen stilige stearinlys og en vinduspendel :)

Tenker ikke så veldig mye på hvordan det ser ut utenifra, siden jeg bor i 5.etasje. Da er det nemlig ingen som ser det :P

Precious Home sa...

Jeg er sånn jeg også...går ut for å se hvordan det ser ut... Jeg er jo også utdannet dekoratør og vant til å "pynte" utstillingsvinduer og i vanlig vinduer må det jo se pent ut fra begge sider;)

Ha en fin bursdagsfeiring i helgen!

Tommensgirl sa...

Så koselig det er hjemme hos dere snuppa:)
Jeg er nok som deg ja..Her må det pyntes i vindu,ellers ser det jo så tomt og kjedelig ut fra utsiden og innsiden (min mening),og jeg sjekker hvordan det ser ut når jeg bytter om,for det må jo se pent ut både ute og inne..
o når je er ute å går,må jeg innrømme at jeg titter bort på hus for å se hvordan de har det i vindu,uten å glane..
Men folk er jo forskjellig,så kjenner jo fler som ikke har pynt i vindu også.. Smak og behag:)
God helg,snuppa:)
Klem

Petrine sa...

Hvordan det ser ut i vinduene synes jeg er veldig viktig. Vil ikke ha kjempe mye der, men heller ikke være uten noe. Et vindu uten gardiner er ikke noe for meg - synes det er ut som en nettopp har flyttet inn eller er på vei ut av huset-
Jeg må ha gardiner, blomster, lysestaker (helst sånne som henger) og gjerne en lampe. Oi, det høres mye ut, men alt etter størrelsen på vinduet da :)

Det er fredag og helg. Kos deg!

Bittelille huset/Jennifer sa...

Det er veldig viktig for meg å pynte i vinduet ja, men jeg er nok aller mest opptatt av hvordan det ser ut innenfra. Men det er klart at det skal se ordentlig og pent ut fra utsiden også. Jeg kunne for eksempel aldri valgt en gardin som ikke var like fin på begge sider (jeg har nemlig sett liftgardiner som ser helt falmet og stygge ut på "baksiden") hehe.. Vi over gjennomsnittet interiørinteresserte har det nok sånn alle sammen;)

Håper du får en kjempefin helg:)

klem Jennifer

Anonym sa...

Ja jeg er nysgjerrig. Kikker alltid inn og prøver å gjette hvordan det ser ut inne i huset... Selv synes jeg vindusposter er kjempe vanskelige å dekorere pent...
Klem

Jeanette sa...

Jeg er også som,viktig at det ser fint ut begge veier:)Har en liten ting til deg på bloggen min:)

Ønsker deg en fin helg.

Klem Jeanette

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei hei!
Jeg er som deg, jeg er opptatt av hvordan ting ser ut fra utsiden :) Og du, vi gærne har det godt!

Klem

Anonym sa...

Synes det er viktig at det er fint i vinduene også. Jeg går ut og ser vinduene mine på utsiden, det haqr jeg alltid gjort! Så da er vi to som er gal:))
Klem Synnøve fra Synnøvesheim

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Artig tema Jatte:) Og koseleg bilde frå fine stua di!!!
Synest det er viktig at det er fint pynta i vindua,men ikkje alltid like enkelt... Liker so godt levande lys i vindua og planter med blomster i duse farger.Er som du og MÅ ut å sjå dersom eg har forandra litt;)Litt sånn diskre da... hihi:)

Kos deg i helga kjære du♥
Klem frå Mette.

Anette sa...

Jeg kjenner meg igjen;)Går gjerne en tur rundt huset og kiker opp i vinduene;)
Ha en kjempe fin helg:))
Klem til deg:)

Lulle og Laban sa...

Så vittig med dette innlegget. jeg stod tidligere i dag og tenkte hardt på hvordan jeg ville at vinduskarmen skulle se ut. Har et stort vindu i stua, freløpig uten gardiner, men skal henge opp noen lette hvite nå. Flyttet litt på blomster og pynt og måtte ut å kikke..hoho. Vittig. Så JA, jeg er nok veldig opptatt av det :O)

Ønsker deg en super helg!

Carinaklem

Tove `blogg verden sa...

Har gått å tenkt på dette selv de siste dagene ;) Må ha det fint fra inner og ytter siden!! Men sliter litt med hva jeg skal ha der for tiden...tror jeg trenger noen nye planter rett og slett!!
Ha en super helg
klem Tove

Monica sa...

Hehe, jeg kjenner meg godt igjen! Må ofte springe ut en snartur etter "ommøbelering" i vinduet - men jeg later som jeg går tur ute da :P Bor jo i 2. etg. i blokk :) Jeg har fast tradisjon 1. søndag i advent, da går jeg tur på kvelden og "kontrollerer" nabolaget, ser om stjerner og staker står fint i vinduene :) Hehe :) Det er jo koselig for de ute også at det ser fint ut tenker jeg :)

Flott bord du har pyntet i siste innlegg! Kos deg masse i kveld :) Klemklem