13. mai 2011

Helgmodus, Loppis og Nelliker ..


Er nok ikke bare meg som har slitt med litt smålig abstinenser nå mens blogger har vært nede en stund igår og idag, merker at jeg er veldig avhengig av å få min "dose" med blogg og inspirasjon hver dag altså .. men men, vi har vel godt av en liten pause fra det i ny og ned også tenker jeg ;))


Nå fungerer det ihvertfall nogenlunde igjen, men siste innlegget jeg skrev er borte så håper det kommer tilbake etterhvert.. Kjøpte meg en bukett med nelliker ista, de er så nydelige syns jeg og lukter helt himmelsk! Deilig med litt friske blomster til helga Å nelliker er en av mine (mange) favoritter.. husker jeg fikk en stooor bukett av min kjære til 17 års dagen min de varer også veldig lenge!Min kjære er avgårdet ikveld så her er jeg alene med dyra, godt det også, tid for seg selv å kan gjøre hva jeg vil - har kjøpt inn Cola Zero, jordbær og Melon så jeg skal koooose meg ;) Mmm..
Lader opp til Loppis (trykk på det rosa for info)imorgen.. var og leverte noen lopper der ikveld og var masse der, så gleder meg til å titte imorgen :))


Håper dere alle får en strålende helg,
Keegan sender en Mopsenuss til alle herlige lesere

post signature

7 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Jatte
Så koselig innlegg og bilder ღ Ja det har vært kjedelig med blogger i dag... For min del passet det egentlig bra, da jeg byttet bloggplass :) men mistet dessverre en del kommentarer... Kos deg masse i kveld og nuss til søte Keegan ღ Stor klem fra Mette

Ingrid sa...

Nelliker er min favorittblomst. De er så flotte. Det siste blogginnlegget mitt er også borte. Det samme med den siste kommentaren.

Lulle og Laban sa...

Kjempefine bilder du viser :O)
Er jo deilig med en alenehjemmekveld innimellom :O) God loppejakt i morgen :O)

Fortsatt god helg!

Carinaklem

Hanne Margrete sa...

Nelliker er så skjønne og varer utrolig lenge! Tror nesten alle har mistet et innlegg,veldig dumt! Ha en nydelig helg, og takk for mopse-sussen;)
Klem fra Hanne:)

Smykkas sa...

Blomster er alltid herlig, synes jeg.

Innlegget dukker sikkert opp igjen. Det gjorde det forrige mitt.

Klem

Line Elisabeth sa...

Hei:)
Nelliker er vakre, og det fine med de er at de varer så lenge:)
Ha en god jakt på loppis i morgen..selv har jeg tenkt meg en tur på markedet i gamlebyen i Fredrikstad:)

Klem Line E.

Anette sa...

Så koselige bilder <3 :)
Og nyydelige hunden,forelska:D
Klem:)