26. mai 2011

Ett kjært smykke og kreativt kaos!


I mens jeg hold på å lete etter noe maleutstyr i en skuff ikveld fant jeg igjen dette smykke - ett kors som tilhørte min bestemor, Synnøve.. Korset brukte jeg masse når jeg var sånn 16-17 år gammel, men var veldig redd for og miste det så sluttet og bruke det . Har ikke funnet det etter vi flyttet, men der lå det altså i skuffen og skal si jeg ble veldig veldig glaaaad!:)


Bak på korset står det "Synnøve", herlig minne og ha - siden jeg ikke fikk blitt ordentlig kjent med henne pga diverse grunner og hun døde så alt for tidlig i 2004 .. Så minnene og de små arvestykkene lever videre her hos meg, har flere ting etter henneNå skal korset få henge på den lille Madonnafiguren min (kjøpt på søstrene grene før jul) og pynte opp på hylla! Syns det er kos og ha slike ting fremme som pynt isteden for at det skal ligge bortgjemt i en skuff i all evighet! God minner og arv gjør hjemmet personlig og gjør den forskjellen som gjør at man skiller seg ut fra alle de tusenvis av andre med samme stil!


Her har det vært kreativt kaos i natt, jeg har malt litt - to nye bilder er påbegynt, men trenger litt mer tid til og tenke på hva jeg skal gjøre med dem.. det kommer sånn litt etterhvert ;))


En fin Torsdag ønskes dere alle,
post signature

15 kommentarer:

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei vennen!
Nydelig det korset der, og det ble enda mer kjært når man har arvet det av noen :) Nydelig!

Skal si du er kreativ! Jeg gleder meg til å se bildene:)

Klemklem

Rita sa...

God morgen Jannicke:)

Fantastisk fin smykke! Er så koselig med slike minner:)

Ha en fin torsdag:)

Hanne Margrete sa...

Så fint smykke og herlig minne! veldig kjekt å ha framme:) Kreativitet kan til tider skape litt kaos, men hvor hadde vi vært ute? ;) Sikker på det blr noen fine bilder!
Ha en fin dag!

Klem fra Hanne:)

Janicke sa...

Så kreativ og flink du er! Og korset var nydelig :-) Jeg har også et sånn kors fra min farmor som jeg fikk til konfirmasjonen min.

Jeg ønsker deg en super helg!
Klem fra Janicke

Line sa...

Kjempefint smykke <3

Malin sa...

Kjempe fint med smykke der! :) Er helt enig, slike ting setter personlig preg..

Gleder meg til å se bildene du har laget :)

Tommensgirl sa...

Så bra at du fant smykke ditt:) Kjempe fint,og så kos å ha noe man har arvet..Liker ting med minner og mening,og så fint at du tar det med i interiøret ditt:)
Så kos å male,skulle ønske jeg kunne det.. Gleder meg til å se resultatet:)
Ha en fin torsdag:)
Klem

Smykkas sa...

Korset var aldeles nydelig, og en slik skatt fortjener bedre enn å bli liggende i en skuff. Jeg pynter også hyller for tiden og blander gammelt og noe mer nytt. Jeg er helt enig med deg. Det blir mer personlig på den måten.

Klem

Heidi sa...

For et nydelig kors :) Slike minner er så gode å ha :) Flott at du fant det :)
Jeg som eneste datterdatter av min mormor, arvet gifteringen etter henne og den bærer jeg med stolthet hver eneste dag :)

Klem Heidi

Ulla-Bella sa...

Nydelig kors - slike ting må være gøy å ha. Spent på bildene du lager - gleder meg til å se dem:)

Frk lykkelig med farge sa...

Hei hei.

Et nydelig smykke, godt med slike minner. Jeg bruker gifteringen til min oldemor med gjevne mellomrom, har vært så heldig å arve den. Utorlig spesielt å ha slike til som gir gode minner.

Spennende med nye bilder.
Ha en fin kveld

Anonym sa...

Så utrolig fint smykke.. har et sånt smykke selv, tør ikke brukte det i frykt for å ødelegge det :s men da er det bra å pynte det opp.

Så spennende ang maleprosjekte ditt! Venter spent på å se hva det blir :)

Får ikke logget meg inn på siden din, sånn at det står automatisk fra meg - så jeg må nå skrive anonymt faktisk . Hmm.. vet du hva jeg kan gjøre med det?

Fra Cecilie ( morogdatter)

Mamsens hus sa...

Hei :)
Nydelig kors. :)
Helt enig med deg, det er slike ting som gir våre hjem personlighet. :)
Ser Cecilie har problemer med å kommentere.
det har jeg også, men nå bruker jeg google chrome og da går det. ;)
Ønsker deg en fin morgen dag.
klem

Lotta sa...

Det var lekkert!!! Kjempefint! God natt min venn;) Klemmer

Kaoskontroll sa...

Først og fremst, tusen takk for hyggelig kommentar! Men så må jeg jo innrømme at jeg ble sittende å lese i lavkarbo- bloggen din. Fy søren så imponert jeg er! :) Og så vakker du er blitt! Ikke det at du ikke var pen før, men de nyere bildene viser en jente som utstråler mye mer selvtillit, og det gjør så absolutt sitt det også... i tillegg til vekttapet. :)

Jeg er dessverre ennå på let etter min "formel", og bærer på nesten 20 kilo mer enn da jeg fikk stoffskifteproblemer for vel 4 år siden. Og jeg vet at den formelen "sitter i hodet", så jeg forsøker stadig kvinne meg opp til å virkelig endre livsstil. Men det er vanskelig! Så all honnør til deg som har klart det! :) Enn så lenge har jeg kun klart å kutte ned på karbo (synder stadig!) og jeg har begynt å trene. Det er en liten start og jeg har lang vei å gå, men veldig inspirerende å se hvor godt du har klart det! :)

Klem