1. april 2011

Skoa mine ♥


Se på de skjønne skoene, mine aller første sko slitte og sjarmerende! veldig glad for at mamma sparte på dem og at jeg hadde "skikkelige" sko, mye finere minne som de første skoene enn masse av de joggeskoene, syns jeg da, men det er nå bare min personlige mening da ;)

Men, etter vi flyttet finner jeg ikke disse skoene, utrolig kjipt!! men de ligger nok nedpakket i en eske inne på roterommet tenker jeg, skal lete litt, for disse vil jeg ha fremme til pynt igjen!

Har dere slike minner av dere selv? og tar dere vare på slike små koselige ting etter barna deres? Ha en fortsatt fin 1.april - jeg tror ikke på noen idag *ler*
post signature

17 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Sååå skjønne <3 Jeg har ingen slike minner. Vi flyttet nok for mange gang - og dermed fikk foreldrene mine ryddet og kastet masse for hver gang ; ) Skjønner de godt egentlig, men skulle sååå gjerne hatt noen minner!! Forresten har jeg en sparkebukse og babykurven min...men det er ikke slike ting man pynter med : D
ha en flott helg
klem Tove

Frøken H sa...

Utrolig fine! :) Håper du finner dem igjen, morsomt og fint å ha som pynt synes jeg. Jeg har mine første sko stående på skjenken, koselig minne! ♥

Jeg har ikke blitt lurt i dag heller! ;) Ha en fin helg! :)

klem Frøken H

Mette sa...

Helledussan såååå søte ♥ håper du finner dem... Jeg har et par barnesko, som er røde :) Har litt fra da jeg var liten, koselige minner. Skal ta meg en opprydding på kvisten om en stund og se over hva jeg har, og rydde litt opp :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld, stor klem fra Mette

Petrine sa...

Sånne sko hadde jeg også. Ganske velbrukte. Har de ennå. Husker på konfirmasjonsdagen min, så ble de brukt som bordpynt med blomster oppi :)
Har en del ting fra jeg var liten. Er veldig glad for det.
Ha ei fin helg!

Hilde sa...

Jeg har nesten helt like. De henger på speilet ved siden av meg her. :-) Kjempesøte! Er så glad for at mamma også sparte på slike ting.

Precious Home sa...

mamma har også spart mine...og de er vel i noen esker hos meg også...;) Burde kanskje ikke vært det, men...;)

Ha en fin helg!

Livet er heeerlig sa...

Utolig flotte minner med slike sko :)
De første skoene til min førstemann er litt lik disse, nå ble jeg inspirert av deg til å ta vare på disse :)
Ha en strålende flott helg
*Siv*

Fossestua sa...

Åhhh, så søte:) Håper du finner de igjen :) Har masse saker fra da jeg var lita, slik som leker og skolebøker, men ingen søte sko desverre ;)

Det morsomste jeg har, er den gamle dukkevognen min. Den leker mine venninners barn med til stadighet :) Mitt tantebarn Tobias også - runde etter runde i huset triller han rundt med kattene våre i den :)
Ha en fin helg :)
Klem fra Lise

Mamsens hus sa...

Så fine :)
Jeg har mitt første dynetrekk. med broderi på. :)

Maias Lille Verden sa...

Hei søte deg!
Sååå søte de var, de ligner mistenkelig mye på mitt første par også... Pappaen min tok vare på alt han, så jeg har alt mulig rart fra da jeg var liten...

Håper de dukker opp snart :-)
Ønsker deg en fin fin helg!
Klem

Tommensgirl sa...

Så søte:) Jeg har nesten helt like, bare slitt litt annereldes:) Jeg har flere sånne minner fra jeg var liten,og har mannen sine første sko også:) Samt at jeg har spart på en del av Aleksanders ting opp igjennom årene:)
Koselig ha,også synes jeg de er så fine å ha fremme jeg da:)
Ha en fin dag:)
Klem

Bittelille huset/Jennifer sa...

Det er så koselig med de første skoene:) Jeg har mine på en hylle i stua, håper du finner dine, de er veldig søte å ha stående fremme:)

Håper du har en nydelig lørdag,
klem Jennifer

Drømmehuset mitt sa...

Hei

Så søte sko, ja det er hyggelig å ha sånne barndomsminner. Jeg har også mine sko, men de ble forsølvet til min konfirmasjon. Men man ser stilen veldig godt og har planer om å ha de i ett glass skap etterhvert.

Min datter har sine første sko hengende til pynt på rommet. Det er sko i litt samme stilen, ikke joggesko. Enig med deg at de første skoene er mer spesielle når det ikke er joggesko.

Klem

Heidi's regnbuedrops sa...

hei=)
takk for fin kommentar. Nå har jeg bladd og bladd igjennom bloggen din og det er så masse fiiiint, må komme meg gjennom resten en annen dag =P
ha en fin søndag.
klem heidi

Anonym sa...

Jaaaa, disse skoene er bare så nydelige!!
Har mine på utstilling på en gammel hylle på soverommet! Er utrolig glad for at mamma og pappa tok vare på dem!
Håper du finner igjen dine!

Klem fra fruen!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Både mannen min og jeg har våre første sko, og jeg har et par andre gamle ting. Hedda har en eske hvor jeg legger minner til henne; avisen fra dagen hun ble født, hentesettet, billetter fra ting vi har vært på osv :)

Trine sa...

aaawww e så herlig me gamle minna fra barndommen :) Joda har ett par sånne til pynt på kjøkkenet. Har ikke hatt hjerte til å hente de hos mamma før nu.. veldi gla æ gjor det til slutt! slitt og sjarmeranes ♥

Tusen takk for koseli kommentar!

Klæm Trine