26. april 2011

Husmor?


Satt og kikket gjennom noen bilder, å ble oppmerksom på at jeg kanskje ikke er den gode husmoren jeg trodde jeg var likevel .. Duken ser da ikke så ille ut her jeg sitter å ser på den nå - gjør den virkelig det? Okda, den gjør det! Kanskje på tide å dra strykehjernet frem fra ...... ehm, hvor er det strykehjernet egentlig?  Vær så snill å si det ikke bare er meg da ... ;)

Nå skal jeg snart på trening, deilig å svette av seg påskegodte!!!


Ha en fin Tirsdagskveld,
post signature

31 kommentarer:

Heidi sa...

Det er ikke bare deg som er slik, skal du tro...
Strykjern, hva det det du kalte det? Hva er det? *leeer*

Kos deg på trening

Klem Heidi

Bittelille huset/Jennifer sa...

Det er ikke bare deg, det er meg også! Jeg stryker ikke. Ferdig med det. Det er altfor masse styr. Finne frem strykejern og strykebrett, finne riktig temperatur på strykejernet, for så å dra dette greiene rundt og prøve å få det flatt - noe det aldri blir i mitt tilfelle. Så det driver jeg ikke med rett og slett. Mitt motto er: Det henger seg til! :)

Jeg skal også på trening nå, fullt hardkjør frem til sommerferien;) God trening:)

klem Jennifer

Hanne Margrete sa...

Hehe! ikke så overivrig med strykejernet jeg heller! Det hjelper hvis strykebrettet står framme, så nå har jeg det på et rom rett innom kjøkkenet. Men så hender det at det blir lagt en del rot oppå der, og da var det plutselig ikke så enkelt likevel;)

Klem fra Hanne:)

Fossestua sa...

Duken ser jo bare litt rustikk ut ;) Hihi, strykejernet er ikke utslitt hos oss heller ;) Har hatt det i over 10 år, og det ser helt nytt ut enda.Skippertakmetoden er ikke fremmed her i huset ;)
Klem fra Lise

Ingrid sa...

Åneida, er ikke bare deg. Jeg bruker strykejern til en ting og en ting alene... broderier! Dukene her i huset er i nervøs fløyel, så de trenger ikke å strykes heldigvis.

Tovepia sa...

Si som jeg, jeg påstår alle mine duker er strykefrie....selv om det ikke alltid ser slik ut:O)
Kos deg, du!!

GITTE sa...

Det er ikke på duken husmora kjennes... Er det? Hvis det er det, så er jeg virkelig i trøbbel!
Ha en fin tirsdag!
Klem Gitte

tulipa sa...

Strykejern??? Hva er det?? Jeg er nå bare imponert over at du i det hele tatt har duk på bordet!! Her eksisterer det ikke duker!!
:)

Mamsens hus sa...

Det er nok mange som er som deg, også jeg til tider. ;)
Som ei litt eldre dame jeg kjenner sa : det er nok moderne med skrukkete duker for det er så mange som har det. Ja det var noe annet i min tid.. ;) He, he
Så kan vi ikke bare være enige pm at det er trendy? ;)
Ha en fin kveld.
Klem

Beathe sa...

Du er ikke alene :) Jeg har ikke strykejern en gang jeg! Men jeg må vel få meg det når jeg skal flytte inn med min kjære om et års tid :)

Precious Home sa...

Litt deilig at denne kom nå...for jeg tenker nå på hushjelp her jeg sitter...Med en mage på 7 mnd er det ikke greit med ett hus på tre etasjer...Puh! Svetter bare tanken, nå har jeg ihvertfall litt å skylde på siden jeg er gravid og orker mindre, men stort hus er ikke alltid like morro å holde i orden...Alltid ett rom som trenger en "piff"...Og når man har tatt alle rommene...er det bare å begynne på nytt igjen;)

Så...til poenget;)...Ta livet med ro og rydd når du orker/gidder/vil;)....leste en gang på facebook..."I dag skal jeg gjøre ingenting, gjorde det i går også, men ble ikke helt ferdig;)"

Jeanette sa...

Takker for hyggelige kommentarer hos meg.Stryker hvis jeg må,men tar heller 15min i tørketrommelen og henge opp metoden:) Hehe,blir noen timer med trening her også,for å bli kvitt påskesnopet:)

Ha en fin kveld.

Crinoline sa...

Stryking er faktisk noe av det kjedeligste jeg vet også.Bruker som oftest spisebrikker.Klem

To Ju Mama sa...

hehe- bra det er flere som er sånn ;)

Anne-Marthe er meg! sa...

Haha :D rart det der, når man har fokuset på noe helt annet når man tar bildet, overser man sånt :D Vi har vel alle noen småting vi skulle ha gjort bedre her hjemme :D

Ha en fin kveld Jatte :) klem Anne-Marthe <3

Auroras hjem... sa...

Så deilig å se at ikke det er bare meg som kan ha krøllete duker på bordet :) Klem Merete

Har en drøm... sa...

Hihi, slike ting syns veldig godt på bilder altså;)) Syns du er en kjempeflink jente jeg, og jeg tipper huset ditt er rent og pent ♥
Og så flink og trene a gitt... det er min dårlige samvittighet altså, jeg er skikkelig dårlig på det... Har vært så lenge dårlig i skuldre og rygg at ejg ikke har orket, men nå har jeg begynt og gå lange turer hver dag, så får vi se om det hjelper på;))

Ha en fin kveld;)

Klem Line

Bettum Villa sa...

Stryking er vel ikke en av mine sterke sider heller... stryker vel et par ganger i året eller no. ;P
Klem Madelén

Lillejotte sa...

Du er nok ikke alene nei! Jeg skulle hjem og vaske leiligheten i dag, men det skjedde visst ikke :P

Deilig å kunne sluntre unna litt ibland. Hehe O=)

Maias Lille Verden sa...

Hei vennen!
så koselig å høre at du har savnet meg i påsken, jeg har savnet deg og bloggen din også...

Her i heimen er det mannen som som bruker strykejernet, jeg er ganske allergisk mot det dessverre :-)

Klem

Solveig (Svingenslillehus) sa...

haha.. strykejern hva er det??? Nei du er absolutt ikke alene.. :) Her bruker jeg å unngå duker.. for jeg er ingen god stryker.. hehe

Klemmer

Veronica sa...

Jeg HATER å stryke. Har gått til innkjøp av voksduk fra Åhlens. Den er genial. Imens ligger de andre dukene og støver ned i skuffen.
Klem fra nok en husmor med strykeskrekk.

Martilie sa...

Ustrøkne duker er standard hos meg også :)

Flink du er - jeg kommer bare ikke igang med trening igjen. Får ta meg i nakken..

Nyt kvelden..

Klem fra Tove

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Søt du er Jatte:)
Ser at eg er ganske åleine her når det gjeld stryking.Stryk alt bortsett frå truser og sokkar:)1-2 gongar i veka er det fram med brett og jarn...har nok vorte ein vane, for eg tenker ikkje på det:)

MEN når det er sagt, so er eg ikkje so god på trening som deg!!!Og det er no viktigare med glatte bein enn glatte dukar??!!Til ettertanke... for MEG;)
Takk for kos ord♥God onsdag til deg.
Klem frå Mette.

Anines hvite verden sa...

Hei du! Kjenner meg veldig igjen her! ;) Du er ikke den eneste.. hehe! Begynte treninga selv igår ejg å, deilig! Ha en fin onsdag! Klem :)

Anonym sa...

Synes det ser sjarmerende ut jeg. Forresten jeg stryker ikke.... Av og til kommer svigermor og forbarmer seg over krøllete duker og skjorter - jeg er kjempe heldig!
Klem

Ekte Interiør sa...

Hmmm jeg legger nok ikke en duk på bordet som ikke er strøket. Sen om det blir så bra alltid, det kan jo diskuteres, men dukene får en omgang a strykejernet først... Jeg har strykebrett og jern fremme i vaskerommet, det hjelper!

For øvrig synes jeg det bare var fint hos deg med den duken, den så ikke skrukkete ut, den som bare ut som den var blitt dandert slik. Pent! ;-)

Fru Schenk sa...

Herlig! Godt å høre at jeg ikke er alene om dette temaet :o) Dukene mine blir aldri helt som mor sine :o)
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
Ønsker deg en fin onsdag.
Hilsen Ingebjørg

Mrs Lia sa...

Stryking!!! Her er det kun penskjorta og til nød juleduken som blir strøket. Halleluja for persienner, liftgardiner og små brikker!!!!

Tommensgirl sa...

Hehe..du er ikke alene om det,stryking er noe av det værste jeg vet:)
Ha en fin dag:)
Klem

Anette sa...

Kan ikke si jeg liker stryking jeg heller:P Får mamma til og stryke de som trengs;)
Ha en fin kveld,klem :)