8. april 2011

Farlig fristende godbiter;)
Er vel ingen hemmelighet at disse skålene fra Bruka designe har vært populære en god stund, å jeg digger dem selvfølgelig jeg også, de er praktiske både til hverdags og fest og perfekte gaver!!
Ønsker meg disse, både de til å fylle med Lørdags-digg og disse til hund og Katt - Kjempefine, enkle og går jo rett inn i Interiøret;)

Som dere ser så har butikken Catwalk i Langesund begynt og selge disse nå, noe som er farlig for meg som bor bare minutter unna - hihi! Her kan dere sjekke ut facebook siden til Catwalk, og her er bloggen!  De sender også pr post om dere ser noe dere liker :)

Enjoy..

 post signature

4 kommentarer:

Tommensgirl sa...

Ja de er kjempe fine..Har noen av de snacks,godis og chips;..men ønsker meg flere..bla.popcorn og dipp,og tror pusen min virklig ønsker seg den med cat..hi hi.. Ha en super helg:)
Klem

Heidi's regnbuedrops sa...

åååja disse ER faktisk farlig fristende =D har veldig lyst på disse selv..
ha en fin fredag
klem heidi

Anonym sa...

De er veldig fine, søt i pastellrosa! :)
Skjønner godt at mange faller for fristelsen til å bestille.. og er en geniale til gaver..

Klem

Bittelille huset/Jennifer sa...

Jeg elsker Bruka design, og har tre boller til nå, men ønsker meg mange fler! De til hund og katt var jo kjempesøte:) De har jeg ikke sett før - men nå står de definitivt øverst på ønskelisten. Tror jeg må dra til denne butikken en gang, det er jo ikke sånn kjempelangt unna.

Håper du nyter helgen, her i Larvik varmer solen og jeg blogger fra solveggen på verandaen:)

klem Jennifer