28. mars 2011

Spinnmidd?


Nei nei nei!! Oppdaget idag at eføyene mine jeg har på kjøkkenet er fulle av spinnmidd, noe som jeg syns er utrolig ekkelt og drit kjipt, jeg har hatt dette på eføy før også og da kastet jeg dem i panikk for edderkopper *ler* men jeg vil jo nødig kaste disse, de koster jo penger og de er så fiiiiine, vokst masse siden jeg kjøpte dem rett etter jul!

Så jeg trenger sårt hjelp fra dere, what to do?Kan det bekjempes eller må jeg kaste inn håndkle og heller kjøpe nye? å, noen som vet hvorfor de får spinnmidd i utgangspunktet?



 post signature

10 kommentarer:

Petrine sa...

Jeg har prøvd mange råd, men ingen har funket, så jeg har kastet en del eføyer.
Den siste eføyen (på bøyle) har jeg hatt i 1 år nå og enda så er den fin :)

Takk for at du la deg til som følger hos meg foressten. Kjempe koselig :)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å ja dette er irriterande!
Eg har hatt dette og, alltid på eføy, og fekk det ikkje vekk.
Det dei sa på blomsterbutikken var å spraye med grønsåpevatn-men funka ikkje hos meg :(
Lykke til!!

Klem M♥

Unknown sa...

Er noe dritt ja, jeg har også hatt dette på flere eføyer og har kastet alle sammen. Prøvde å dusje det bort, men kom tilbake igjen med det samme. Følger med om du får noen gode råd, i tilfellet jeg får det igjen.

God kveld

Klem

salige lavendel sa...

Så kjedelig!! =( Fikk spinnmidd på noen blomster jeg hadde ute i fjord, og da kjøpte jeg en sprayflaske hos blomsterhandleren min som skulle sprayes på. Det virket etter to omganger. Er sikkert giftig...men det virket i allefall.

Det lille huset med druehagen sa...

Ja, hvorfor kommer det kun på eføy? Kaster eføy for harde livet. Sist jeg var i blomster urin en så jeg, heldigvis, at de hadde mange eføyer som var dekket av midd. Så da kommer det vel fra den butikken. Vet bare at eføyer som står ute ikke får det, bank i bordet. Tar gjerne imot tips jeg å!
Ha en flott dag.
Klem Gro-Beate

Anonym sa...

Grønnsåpe vann kan funke :) Jeg må prøve det selv for har fått det på mine også :(( Kose mose mamma :)

MissMette sa...

Huff, her kan jeg ikke hjelpe til! Plages med slikt jeg også på mine eføy - jeg kaster mine når de får midd :( Veldig synd for jeg elsker denne planten. Så hvis du får noen gode råd her, så del gjerne i et innlegg :) Ønsker deg en herlig kveld videre, klem fra Mette

Bondekjerringa sa...

Regner med at du kanskje har søkt litt på nettet, men her er iallefall noen tips: http://www.geekhouse.no/~anders/Artikler/spinnmidd.html
Lykke til med redningen ;)

Mamsens hus sa...

Jeg kan heller ikke hjelpe deg. :(
men har lest alle kommentarene i håp om gode råd selv. :)
Trodde jeg hadde lagt meg til som følger hos deg, men gjør det nå. ;)

tante fiolett sa...

Ingen gode råd enn "rett i søpla" fra min side desverre;) håper det løser seg!! Ønsker deg en finfin dag:) Klem fra Jeanette