27. mars 2011

Sønda`n :)


Hei hopp! Søndag idag og jeg har vært på zuuuuuumba, and i love it trener nå 3 ganger i uka og håper å kunne fortsette med det fremover, men får se hva som skjer! Denne uka skjer det noe spennende, å om det går min vei skal jeg selvfølgelig dele det med dere;)

Jannicke med bloggen Presious Home  har ett innlegg om stil nå, og det fikk meg til og tenke litt, hva slags stil har jeg? jeg klarer ikke helt å definere den jeg... hvordan ville der definert min stil? Jeg liker så mye forskjellig og føler jeg forandrer meg litt hele tiden, men har det som går igjen er vel kanskje arvegods, blonder, hvitt, rosa, fattigmannsølv osv.. Så romantisk er vel ihvertfall stilen min *ler* Hvordan er din stil ?En annen ting som går igjen her hos oss er planter og blomster .. jeg elsker det og må ha det rundt meg, selv om jeg ikke har så grønne fingre så prøver jeg igjen og igjen ;) 

Nå skal jeg slappe av noen timer før jeg finner senga og er klar for en ny uke!


 God kveld,
 post signature

10 kommentarer:

Birte sa...

Ja Stil er en Vanskelig ting.. Liker jo så mye.. Og det er jo så mye fiint...

Lekre bilder du deler med oss..

Ha en fin søndag´s kveld.

Klem Klem

lisje astrid's husblogg sa...

Så flink du er på en søndag da...:)
Her har det våre hytte i helga med ski,masse god mat,familiekos og glede..Heilt til i kveld då lisje bror fekk spysjuka!!
Ektorptrekk i vaskemaskina og haugen på gulvet ventar på tur i vaskemaskina!..

Håpar det går fort over..

Nydelege bilder som alltid her hos deg:)

God ny veke flinka:)

Klem frå Astrid♥

Ingrid sa...

Stil er vanskelig synes jeg. Jeg elsker den stilen du har, den litt romantiske stilen. Og jeg elsker østeninspirert stil, så egentlig to veldig ytterpunkter. Her har vi gått for østeninspirert stil. Vi har mye glass, svart, rødt, lilla og buddaher. Grunnen til at vi falt på den stilen er at jeg hadde den delvis før jeg møtte han jeg er gift med og fordi han elsket den like mye som meg.

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Herlige bilder :)
Ja det er vanskelig det der med stil...
Jeg vil ha min stil jeg.. personlighet er viktig! :)

Hvertfall nydelig hos deg!
Stor klem til deg

Bettum Villa sa...

Hehe.. ja, det med hvilken stil man har er jo noen ganger vanskelig å finne ut. Hvis man liker litt av alt liksom. Men det jeg ser hos deg er hvit romantisk stil med kjærlighet for det grønne/blomster :).
Selv føler jeg at jeg ikke har noen skikkelig stil enda, men jeg jobber meg mot en english cottage / mørkt bibliotek/ indiana Jones-stil. Ser ikke helt hvordan dette skal gå, Men det er deilig å ha noe å drømme om og vite at man ikke kan få alt på en gang.

Klem Madelén

Daisys home sa...

Fine bilder du viser:)
Ja dette med stil kan være en vanskelig ting å bestemme. Det personlige er vel det som gjør det meste..
Ønsker deg en fortsatt fin kveld
klem sissel

Petrine sa...

Hei. Så koselig en stue du har :)
Hvilken stil jeg har? Vel, min egen... he, he... en god blanding av ting jeg liker :)

La meg til som følger forresten, så finner jeg veien tilbake.
Ha en fin ny uke!

Villa Minde sa...

Flinke du som trener så mye (bittelitt misunnelig her!) ;0) Lykke til med det spennende som skal skje, jeg krysser fingrene for deg! Hvilken stil har jeg ja... Hmmm, det blir nok samme svar som over her - min egen ;0) Ha en fin dag! Klem fra meg

Lillejotte sa...

Vet ikke helt hva jeg skal kalle min stil, litt min egen kanskje? :P Har ulike stiler i ulike rom her. Men er ganske glad i at det er litt kontraster, så har en del mørkt mot lyst.

Stilen din er ganske lys og ledig hvertfall :)

Happy Lia´s sa...

Stilen min...ja, den er varierende.
Liker å ha det lyst og litt romantisk for tiden.. Siden vi leier leilighet for øyeblikket, så stopper jo det seg på oppusningsfronten. Men heldighvis er det en lys og luftig leilighet. Jeg liker å ha nøytrale farger i bunn og kan "sprite" opp med litt farget pynt hvis jeg får lyst.