17. mars 2011

Prosjekt uterom


Våren er her, å selv om det fortsatt er en del snø og glatte veier her så ser man at det begynner å forsvinne og gradene ligger på dagen på rett side av gradestokken;) Å jeg sitter å tenker på uterommet, hagen, verandaen, og hva som skal gjørs, planter som skal plantes osv..
I anledning min kjære sin 25års dag ble vi enige i at han skulle ønske seg penger/hjelp til og bygge ntt gjerde/platting ute, og det fikk han, så når snøen går helt skal nytt gjerde komme på plass *LYKKE* nå ser det ikke så veldig innbydende ut der for å si det slik, å vi ønsker en ordentlig port så det blir sikrere å slippe ut Keegan også, når har vi nemlig kun slike kompostgitter foran utkjørselen å de er ikke så godt sikret, så det gleder vi oss til. Kom gjerne med gjerde-inspo om dere vet om noen sider man kan se forskjellige løsninger.

Malingen på huset her flasser av fler steder så jeg håper borettslaget tar til fornuft å lar oss male hust lyst denne våren/sommeren.. som dere ser så ser ikke huset vårt ut i måneskinn og jeg vil ha ett innbydende uterom!! fargen kræsjer jo med alt av blomster, pynt osv også..


Men, nok klaging nå skal jeg hive i meg noe mat før jeg kjører avsted på trening - Zumba idag:)


 post signature

7 kommentarer:

Maias Lille Verden sa...

Hei snuppis!
Så herlig at dere har fått penger til uterommet deres. Vi bor sånn som dere vi og, vi har sånn ekkel grønn farge som flasser vi da :-) hahaha! Matcher ingenting! Så jeg føler masse med deg!

Lykke til med uteromsprosjektet!
Klem

Anonym sa...

Hei på deg ! :)
Så koselig dere har det ute.. Det med borettslag er ikke bare enkelt hele tiden. Men, nmå være lov å få legge inn ønsker. Det med lys maling gjør nok susen! :)

Gleder meg til våres prosjekt setter i gang.
Min kjære skal bygge og snekre og jeg designer hvordan det skal se ut, og så skal jeg lage pallebord som vi skal ha der også:)
Skal bli koselig å få plante litt blomster også, herlig tid vi går i møte :)

Ha en fin kveld ♥
Klemmer fra Ida
(Interiør~drops)

Anonym sa...

Det er deilig at det går mot vår, sol og varme!
Kjekt å få penger til store prosjekter, det kommer til å bli kjempe fint!
Klem

Tommensgirl sa...

Hei..
Så koselig dere har det på uteplassen deres:) Kjempe fine møbler:)
Koos deg på zumba:)
Klem

Henriette sa...

Fin blogg du har;)
Uteplassen er koselig men blir enna bedre men en annen farge.. Skal bli deilig nå når våren kommer for fult og vi kan begynne å ta fram utemøbler og plante planter ect..
Gleder meg til å se resultatet her;)
Hilsen Henriette

anneskreative sa...

Det gleder jeg meg også til,,,,å kunne begynne å plante og pynte utendørs,,,,planeringen er i full gang.
Ha en fin vårmåned.
Anne

Maren sa...

Hei=)
For en fin blogg du har;D
Første gang eg er her inne, fant deg hos maias lille verden og har lagt meg til som følger;D