23. mars 2011

Hemmeligheten bak ♥-ranken min!


Dette bilde ble publisert 10.Januar 2010 her på bloggen, å det er samme -ranke som jeg viste bilde av under her, altså denne...Man kan si den har vokst mye siden da den havnet på gulvet så har måttet henge den over knaggene på hylla her så den er lenger enn det som syns på bilde men det er bak tv`n :)
Flere spør om hva hemmeligheten min er - å det er egentlig ikke mer enn at jeg gir den vann når jeg husker det, det kan gå både 1-2 og kanskje 3 uker mellom vanningen her og den er knusktørr, da "drukner" jeg den litt i potta så den får trekke vannet selv!

En annen ting er at denne har hengt på samme sted hele tiden, aldri flyttet rundt på den for den trives i kroken der og jeg tørr rett og slett ikke sett den noe annet sted - har brent meg på det tidligere med planter så dør dem innen kort tid fordi de ikke liker seg på nyplassen, å det er kjipt!

Så det er egentlig mine tips for å holde disse fine, ikke no hokkus pokkus akkurat;)
Mamma har også lært meg at jeg må snakke med plantene mine, hehe.

Så forresten på den lokale Rema 1000 butikken her at de selger  -ranker til 59,- kanskje de gjør det hos deres Rema 1000 også? post signature

13 kommentarer:

Bondekåno sa...

I all verden! Den har jo blitt helt nydelig! Takk for tips :)
Og ha en fin dag!

Tove `blogg verden sa...

Ja den stortrives hos deg iallefall : ) Nydelig!!! Min som holdt på å dø fra meg kom seg heldigvis ;) De er jo så nydelige!!
Klem Tove

Anonym sa...

Ja, den har vokst mye :)
Da trives den nok godt hos deg. Tror jeg må innom Rema snart.

Ha en fin dag!

Klem ♥

Miss Mette sa...

Takk for supert tips :) Jeg også har en del hjerteranker og de vokser sakte men sikkert - ikke sååååå voldsomt som din da *hehe..* Kanskje jeg også må begynne å snakke med dem ♥ Nydelig plante... Ønsker deg en fin, fin dag videre. Stor klem fra Mette

Anonym sa...

Åh herremin så flott den var.:))
Jeg har klart å drepe 3 stk i
vinter. Nå skal jeg følge rådet
ditt på de nye jeg kjøpte.
Takk for tips.
Klem Mette.

salige lavendel sa...

Elsker disse rankene!! Din var jo fantastisk flott da.

Maria ( Idekroken ) sa...

Den var virkelig utrolig fin :) tydelig at de liker seg :)
Klem

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Takk for supre tips Jatte:)
Ha en fin kveld.
Klem

Maias Lille Verden sa...

Jeg sier bare wow! Fantastisk mye den har vokst. Jeg skal prøve meg snart... kanskje jeg skal få meg min flrste hjertranke som lever mer enn ett kvarter.. hihi!

Klem klem

cissemosse sa...

Hei,hei! Garnet jeg bruker i farge-teppet mitt er Østlandsgarn fra Nille, Smart, Falk og andre rester jeg ikke vet hva er!

cissemosse sa...

Hei, hei! Garnet jeg bruker i farge-teppet mitt er Østlandsgarn fra Nille, Smart fra Sandnes og Falk fra Dale, samt noe rester som jeg ikke vet hva er...
Ha en flott kveld!

Maren - Vår lille verden sa...

wooow den har vokst myyye=)
Takk for tips om rema. Skal sjekke det ut;D

Ingrid sa...

Hei igjen, jeg er altså fæl til å se på bilder først, for å så gå tilbake å lese litt, hehe... å vips der sto jo hemmeligheten din ang hjerteranken, jaja sånn kan det gå ;)
jeg driver å flytter litt på mine, så kanskje jeg skal slutte med det da, for å se om de vokser fortere. Takk for tipsene.

Ingrid