17. mars 2011

Gudd Mårnin` - koselig start på dagen:)Hei på dere, håper dere har en fin morgen :) Jeg var egentlig ganske trøtt idag, men etter og ha sjekket bloggen rett før jeg skulle ut døren så ble dagen litt bedre - jeg har nemlig fått en award av den supersøte jenta Linda Camilla, å med godordene som fulgte med må man jo bare smile, Tusen takk søta :) Jeg har jo over 100 følgere da, men tar den imot forde jeg ;)

Sender den videre til 3 flotte damer som inspirer og gleder meg med deres nydelige blogger og personlighet.

Maia, du er en nydelig jente som er åpen og ærlig, å veldig inspirerende på mange måter, jeg nyter å stikke innom bloggen din, og du får meg til og smile med dine herlige kommentarer.


Marny, du har en kjempefin blogg med masse inspirasjon, en herlig familie og du legger alltid igjen gode ord i kommentarfeltet mitt, det setter jeg veldig pris på.

Igi, jeg titter innom bloggen din ofte. du er utrolig kreativ og jeg syns det supergøy og se dine nye håndarbeids prosjekter, de påskekyllingene var bare superdupersøte :))


Håper dere ønsker å ta imot denne awarden, for dere skal vite at jeg setter pris på dere alle sammen! Jeg sitter på kurs, får ny kunnskap ;) hihi - ikke verst at man rekker og blogge innimellom slaga også, litt pc problemer her så ble sittende å sture, derfor benyttet jeg sjansen. Ønsker dere alle en fin Torsdag, så blogges vi senere.

post signature

2 kommentarer:

Maias Lille Verden sa...

Tusen takk for award og ikke minst fine ord! Nå ble jeg glad :-) You made my day. Jeg tar selvfølgelig imot awarden! Lager ett innlegg om dette senere i dag...

Kos deg på kurs! (det er rart hvor avhengig man er av pcen. Hovedserveren på jobb brøt sammen en gang og da husker jeg alle på jobb satt og gjorde ingenting, hihi)

Stor stor klem!

w sa...

Gratulerer så mye med award. Det er velfortjent:)

Ha en super torsdag:)
W