9. november 2008

Det jeg ønsker meg mest i verden ...

er en sånn ..
(Jannicke & Lotte Marie)Det aller, aller største man kan oppleve her i verden må være og få ett barn.
Tenk å ha ett lite menneske inni magen sin i 9 mnd (greit, se bort ifra: kvalme, bekkenløsning, hovene bein, konstant pissatrengt osv) kjenne spark, hikke, liv INNE MAGEN SIN *drømme*
Jeg håper att jeg er så heldig att jeg får oppleve dette, ihvertfall en gang i livet mitt <33 Klarer nesten ikke vente på den dagen jeg skal bli mamma til ett lite menneske som jeg har laget og som sikkert blir det vakreste lille menneske på denne jord.. Det hetes jo att : Dt finnes bare ett vakkert barn i hele verden, og alle mammer har det <3 Er dere foreldre?
hva er det BESTE med å få ett sånn lite menneske ?
Fortell meg gjærne hva dere mener om dette å få barn, unge mødre feks, hva syns dere er passe alder å få barn på ??

(på bilde er det forresten meg og søskenbarnet mitt Lotte Marie, hun jeg skal være fadder til neste søndag :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

vi kan jo lage en sånn snart da.. kyss gutten din

Jatte sa...

hihi <333
ELSKER DEG :-*

Anonym sa...

håper dere snakker om det dere to i mellom, mere enn bare de setningene som blir nevt her, hehe;)er bare dere to som kan bestemme det her da, uansett hva andre skulle si... bare at dere føler at dere er klar for det da:) men så håper jeg at janicke hvertfall blir ferdig med lappen, sånn at jeg slipper å være sjåfør hver lørdag dere finner ut at dere har glemt å handle mat til ungen ;p, hehehe(A) unnskyld, bare erter... men da må dere også vurdere leilighet el hus å da? siden dere blir flere etterhvert mener jeg?blir kanskje en smule trangt for 3 der dere bor nå?pluss 2 katter ,2 marsvin.... også er det greit å sitte barnevakt innimellom, i forhold til å få barn selv, for da er det ikke deres ansvar hele tida,som det vil bli når knøttet(ene) deres kommer;)hvis dere skjønner hva jeg mener?:):)er i hvertfall en del å snakke samman om, å planlegge dere i mellom:)håper dere finner ut av det hvertfall:)men lykke til når den tid kommer,å ja,er enig i at det er noe stort å få oppleve å bli foreldre, men bare tenk dere godt om;) kan jo hende at det er noe dere vil oppleve først, f.eks reise eller lignende,kjøpe leilighet ol... også HASTER det jo ikke akkurat da, dere er jo begge unge ennå;) men stiller opp som reserve onkel jeg, hvis det skulle trengs innimellom, hehe.. bare kanskje ikke som en vane hver lørdags kveld:P:P Klem "onkel"? Aleks:)

Jatte sa...

Ntååååå ALEX`N vår <33

hehe,vi får se hva som skjer;)

Neida, det kommer nok ikke smått heeeeelt ennå, menvillikke vent altfor lenge heller da :O)

Å ang det med lappen,e jo litt igang me dt nå da ;)
Så håper å haden føre sommern vaffal *b til høyere makter*
gla i deg aleks *klemme på*